Over Hans – Schilder Zutphen


Schilder Zutphen – Hans Willems.

Met een grafische achtergrond en een passie voor kunst heb ik in 2005 mijn eigen bedrijf JP Decoratie Techniek opgericht. raam-pand-zutphen
Voor uiteenlopende opdrachtgevers schilderde ik decoraties op muren en voorwerpen en voerde ik binnen- en buitenschilderwerk uit aan woningen. Vanaf 2007 richt ik mij alleen nog op binnen- en buitenschilderwerk aan o.a. woningen en winkelpanden in en rondom Zutphen onder de naam Sterk Werk Zutphen.

Omdat ik een passie heb om iets mooier te maken gebruik ik daarbij alleen de beste schilder producten zoals Boonstoppel verf en Keim mineralen verf. En door mijn liefde voor kunst (o.a. Micheal Angelo en Da Vinci) en geschiedenis beleef ik de meeste plezier aan het renoveren van panden uit de 14e tot 18e eeuw.

Houtrot in hand gesneden houtwerk van eeuwen oud maak ik weer als nieuw. Op deze site zijn foto’s van voorbeelden te zien. Van een verweerd pand uit de 16e eeuw of een hand gemaakte versiering met houtrot schade schrik ik niet af. Dit zijn juist de klussen waar ik het meeste plezier aan beleef.
Maar professioneel schilderonderhoud aan panden uit de 21e eeuw kan ook gerealiseerd worden door Sterk Werk Zutphen, omdat ik alleen met a-merken werk.

hans-willems-sterk-werk-zutphenVooral bij schilderwerkzaamheden in Zutphen en schilderwerkzaamheden in Deventer lever ik graag mijn diensten bij het renoveren van oude en/of monumentale panden en zorg ik ervoor dat deze panden terug worden gebracht in uitstekende staat met de originele karakteristieke uitstraling.

Hans Willems,

Schilder Zutphen

 

“Hans Willems is een gepassioneerde man die zijn gevoel in zijn werk stopt en dat zie je terug.”